Koirat

Luca

Synt. 22.05.2008
Synt. 22.05.2008

 


Zeststafs Golden Dust.

Pappa (tässä vaiheessa voimme niin jo kutsua) on hyvin kiltti, iloinen ja aina menossa mukana, jos saisi itse päättää. Todella ihmisrakas, jonka myös osoittaa. Osaa kotona ottaa ihan rennosti, mutta sitten kun mennään niin mennään 110 lasissa. Näin vanhemmiten ei enää tule toimeen toisten urosten kanssa ja myös narttujen kanssa on aika valikoiva. Jäärähän poika on ollut aina ja vanhemmiten on vain voimistunut. Luca on erikoinen mies siinä mielessä että hän  näyttää heti miltä hänestä tuntuu tai mitä mieltä hän on jostain asiasta. Esimerkiksi jos häntä jostain kieltää menee hän mököttämään, koska häntä on loukattu syvästi. 

Lucan kanssa olemme harrastaneet tokoa, pyöräilyä, taakanvetoa ja petojahtia. Taakanvetoa harrastamme edelleen, mutta lähinnä kunnon ylläpitämisenä ja koska hän sitä niin rakastaa.

Yena

Synt.24.06.2015
Synt.24.06.2015

AryaBlue Rising Star Kaleidoscope Eyes

Yena on haettu Hollannista neidin ollessa 8 viikkoinen. Hän matkusti tuolloin lentokoneen matkustamossa minun edellä istuvan penkin alla. Siitä asti hän on kyllä ollut aikamoinen sydäntenmurskaaja. Tyttö on hyvin kiltti ja ihmisrakas, nöyrä, oppivainen sekä todella nopea alfanarttu. Ei pienistä muutoksista hätkähdä ja kun mennään niin silloin ei enää meinata.

Yenan kanssa olemme harrastelleet koti tokoa (jos näin voi sanoa), näyttely treenejä, petojahtia ja viehettä. Petojahtia sekä viehettä treenaamme edelleen ja vieheessä olemme myös kisanneet hyvin tuloksin. 

Synt. 20.09.2019
Synt. 20.09.2019

Racing Rockets A Piece Of Cake

Arya on Yenan jälkeläinen. Tämä pieni, siro ja pippurinen tyttö jäi kotiin. Luonne ja ulkonäkö vaikuttavat lupaviilta, joten häneltä odotamme paljon tulevaisuudessa.